The weekend.

Tjolahopp !
Igår hade Petronella och jag BBQ i trädgården hos Petronella, Det kom väldigt mkt folk och det blev en härlig kväll. Tack alla ni för de underbara presenterna, och tack för att ni kom och gjorde våran kväll mysiiigt bra ! :) <3

Idag bar de av ut te sjöholma, ja emelie linda julia evelina och martina gittade ut lite efter halv tolv och har solat/badat om vartannat hela dagen. De e såååååå underbart !
Att lägga sig på berget och soltorka efter att man har badat, de e verkligen livet,. De e sååå galet härligt , och när man bli för varm igen, så e de bara å springa åh doppa sig,. Hur bra får man ha de ? :)

Jaja, sen lämnade jag emelie för att ta bussen tebax te Hönö, Kul gumman att du kom, :) DU e så himla go ! <3 får försöka träffas oftare !!!!

Har inga planer för ikväll än så länge, hörde nått om kladdkaka och film, men ja vene?
Just nu ska ja iaf gå ut åh plocka in nåra fräscha jordgubbar från trädgårn, ¨åh vet ni, våra jordgubbar smakar hallon, <3 MUMS!
Puss på er ! <3


Midsommar 09


Freda : Åkte upp med en minibuss fullpackade with girls ! Te tjörn, för att fira midsommar hos Simon,. Det blev mycket grill och tjöt åh trevligheter! Härlig kväll med en go gäng, och killar, ni e såååååå himlans bra ! Otroligt bra för att vara sant, man mår så bra när man är med er. ni e GULD värda ! Tack för att ni finns ! ♥






Lörda: Basen nere vid hamnplan var det som gällde idag. Nån slags 5-kamp, haha men vi vann inte, men vi va GRYMT bra iaf ! ;D haha , Tjörnborna kom ner, så vi drog hem till Matilda senare på kvällen och fikade , sedan dega vi sönder i soffan och kollade på pippi ! De e så de ska va ! :) <3 Underbara sommarlov säger jag bara !!!!!!!

Sönda: Drog med mor å far ut te sillödda, solade åh dega. sen drog vi hemmåt och ja drog te nella för åh käka kvällsmat,. Efter mycket go kvällsmat och nåra timmars tjööööt, så bestämde vi oss för att dra in te stan för att ta varsin varm dryck av något slag. Det blev tintin eftesom att allt annat typ va stängt. ALLA parkeringar va typ knökade pga AC/DC spelade på ullevi, hade vart kul åh gått på dom. men efterbliven som man e såå kmr man på de när biljetterna är slut (i) ,. haha, well, de blev mysigt tjöt på Tintin och sen åkte vi hem.  Häerlig dag med härliga flixx ! <3

09.06.19

Igår: Linus ström fyllde 21 år gammalt, så igår sprang jag och Petronella till Kungälv hem te Harrysson där vi grattade Linus ! Han fick massa fina presenter, bla : två kaffekoppar, x antal redbull , kakor i alla dess sorter , och candyyyyyy!
haha , sen spelade vi lite spel, ja ägde dom allihopa, as allways ! Sen gick vi ut och matade ankorna, getterna och...va de gåsar tro? aja nått va de iaf, haha värsta gulligt ! Sen gittade vi heem te firrebäck :D !

Idag: Idag är det midsommar, började läsa lite på Twilights 4e bok, " så länge vi båda andas". Den e verkligen totalt mega bra, inte för att jag har kommit så jättelångt in på den, men alla de böckerna i Twilight serien är så ruskigt bra såå ja kan nog garantera att denna är minst lika grym , och alla säger att denna boken är den bästa, så, vi får väl se ;)

Senare skall jag iväg till Tjörn där vi ska hem te Simon och grilla, tror ja?! haha och ha en trevligt midsommar typ, de blir nog kul, kmr lite folk från fotö också om jag inte minns fel. De blir kul me nytt folk ! :) ,. Jaja, Nu får ja kila ner och käka ,.

Ha en trevlig midsommar allihopa ! Kyss <3


yesch

Yes, skulle ha riskEttan imrose , men då e skiten isntälld när ja väl kommer te torget, Idiot muppar. men men , ska på den nästa freda istället, då jäses ska ja mosa dom fall dom ställer in de igen ( vilket inte är så troligt, men ändå)

Jag Linda Och Jjullebulle ska gitta ut på sjön nu så ni få rha de gött så ses / hörs vi sen.
Och här har iv en " dagens outfit" tillägnad martin karlsson. ;D

Puss !

Nyhem

Igår vandrade jag Linda och Petti* te tjörn, planerna var att åka till Marstrand där det är Oceans race volvo grejjs typ, men vi stannade hemma te Davids istället och stekte "goda" pannkakor och käkade nutella ! mums.....gummi! hahah
sedan rullade i hemmåt.,.

När man är ensam hemma i sitt hus, och tänker att bakom varje dörr eller att i något mörkt hörne skall det stå en mördare och bara rusa på mig å döda mig, eller när man tar bort sminket, torkar av sig i ansiktet och kollar rakt in i spegeln och tänker att det skall stå någon bakom en, någon AS läskig typ, eller att någon skall liga död i duschen...då tror jag faktiskt man har sett lite föööör mkt skräckfilmer....och de va iNTE kul åh sova själv i natt!

Idag har jag jobbat, trevliiigt trevliiiigt ! , har sånna sköna jobb-kompisar hahaha !
Sen så skall jag Linda åh Nella dra te NYHEM :D , vi åker härifrån om 20 min, alltså kl 16.00 , såå nu måste ja göra iordning mooii ! kommer nog hem antingen imrogn eller late i naiiight ! ,.




Puss på er, ha en grym söndag ! <3


SOMMARLOV <3

Igår fick jag ÄNTLIGEN sommarlov, de va på tiden :D ! Men det känns inte som de, för vädret suger ju verklgien ! Regnat konstant hela dan igår och idag :/ , menmen, tur att man slipper dra te skolan då iaf :)

Jag och linda spenderade kvällen med att kolla på miominmio, käka pizza och senare kolla på OTH <3 ,
Sen somnade jag och Linda gick hem.

Vaknade halv 4 idag, hahaha fattar inte hur jag kunde sova så länge, helt sjukt ! Ja VET att jag alltid brukade sova så länge för några år sedan, men nu för tiden brukar jag senast vakna runt 1 :p , men men! Ska iväg med tjejenra till Bamboo ikväll, de blir mysiigt , så nu måste jag hoppa in i duschen och göra iordning mig ! Ha de gött folk, och ta hand om varandra i regnet ! puss ♥

Idag

yes, idag har jag äntligen fått fixat iordning lite på min blogg, ni kanske märker att den ser lite annorlunda ut ;)
Camilla hjälpte mig lite grann, så de e henne ja ska tacka ! (: ,

Hade ju körlektion idag, var huuuuur nervös som helst innan, såg bara framför mig hur allting skulle gå helt åt skogen, men det gjorde de inte! Kom till frölunda och satt åh vänta på min tur, så kom min kör lärare och gick med mig ut till bilen, jag fixade iordning backspeglar m.m. och körde från torget, och det gick fint :) va lite nervös men det gick bra ändå.
Efter körningen sa hon till mig att jag kunde det mesta och att jag hanterar bilen på ett bekvämt sätt, och att det var väldigt behagligt att åka med mig :) ! Så det jag skulle öva på var stadskörning och öva på teorin :D , dedu ;) haha
kändes riktigt gött kött.! Sen tog jag bussen hem och stannade förbi hemma hos Alida för hon bakade bullar, så nu sitter jag här och väntar på att få bullar....typ ;) får la se hur de går med den saken ! haha ,

Jaja, ikvll kanske de blir donsö...skulle va nått där ute så dit kanske man drar :)
Hörs later <3 smisk

uppdatering

Yes, nu var det ett tag sedan ja bloggade , och ja har haft fullt upp..tyyyp...

I fredags var jag och firade studenten hos 6 olika människor, så de va ett evigt rännande hela dan. Men kul va de :D , så grattis på alla studenter :) ! På kvällen kilade vi in till stan och gjorde ingenting och sedan åkte vi hem.
Lördagen tillbringades i sängen tills det var dags att dra på bio med tjörnborna :), kollade på "Änglar och Demoner" , heelt okej film.

Söndagen färgade jag mitt hår..mysiigt , blev mörkare nu än innan, va ju typ rött innan :b , så de blev najs ! Och sedan bjöd jag hem alla kompisar på kvällsmat + två tjörnbor som vågade sig ner hit ;D trevliigt! Sedan kollade vi på The perfect storm, braaa film. Som e baserad på en sann histora. rätt hemskt egentligen :/

Igår sega ja hela dagen, sen kollade jag på film med lindis i bollen, kollade på " marley and me " helt söt film :)
Sen tog vi heelt galet på oss våra najsiga inlines och körde runt med dom på gator och torg! totally as kul :D
Och idag har jag vart i skolan och packat ihop tält och städat skåpen, FINALLY! så imrogn e vi lediga och sen slutar vi på torsdag :D UNDERBAAAART! , Skall även ha min första bilkörlektion imrgon :D , de kmr bli jätte nervöst men jag hoppas på att det går bra, så håll tummarna för mig, och håll er inne ;)



puss å gonatt <3

fnieezz


Okeeej, some help now ! ja vill ha någon utav dessa piercingar, men vet inte vilken ;b så ni får gärna säga vad ni tycker !
Pusss<3

Kissikoooorv

Petronella Claeson, va ska man säga? Du e heelt sanslöst otroligt galet bra !
du har tagit KÖRKORT ! :D Wiiiiiiiiieh ett STORT FETT GRATTIS PÅ DIG !


Gick till skolan och hade lite lektioner.. petronella ringde på Engelskan åh sa
P- Vad gör du?
R- Har Engelska..
P- aha..varför då? Eller...aah..när slutar du idag?
R- Lägg aaaaaaaaav :O
P- Vadå? Men när slutar du...
R- Typ 3 eller nått..
P- Okeej..då kommer jag och hämtar diig

hahaha fatta vad chockad ja blev eller ! Så himla glaaaaaaaad!
Sen åkte ja te torget där petti* hämtade mig så åkte vi till sanna backen åh köpte glass :D sen körde vi runt lite till åh sen skiljdes vi åt ;b. Sen gick jag ut och sprang, tro de eller ej. men ja klarade ett helt varv runt tippen, sen trodde jag att jag skulle sprängas ! haha, sen gick jag hem och nana.

Idag banga ja skolan..man gör ju ändå ingenting där nu. Så jag har klippt gräset nu, heja mig !! och nu står mamam där nere och väntar på mig så vi ska åka iväg och shoppa massa kul saker :D wiiiiho ! hahha

Puss på er så länge <3

RSS 2.0