24.09.09

Inga ord. jag vet verkligen inte vad ja ska säga. helt obegripligt och så otroligt orättvist. hade ja kunnat så hade jag gjort allt för att ändra det som hänt.


no words

Jag tänkte skriva av mej. men ja vet inte vart ja ska börja ens en gång. så ja skiter i de.


asdfgjklö

De e så mycket ja vill göra nu för tiden, men ja e verkligen en sån person som aldrig får tummen ur röwa och de e så störande. Idag skolkade jag för ja orkade inte gå te skolan, ja VET, as inte okej, Men ja tänkte " ja kan plugga körkort och göra lite psykologi arbete blablabla" tror ni de blev av eller ? haha neej.

Jag har en del grejer som ja vill göra, tror ja ska göra en lista på dom och verkligen ta tummen ur röwen och få nått gjort denna hösten. Mitt liv behöver lite action för de finns typ ingen just nu,! Så de ska ja ändra på.

Dessutom va ja åh linda på promenad förut, oh vi la oss på ett bord vi hitta och kollade på stjärnorna åh bara pratade, de e sååååååååå himla vackert, Ja blier verkligen knäsvaag typ. hahaha och helt seriöst, hur kan man INTE låta bli att tro att de finns en skapare till allt när man ser himlen. Den e så galet vacker, och allt annat som e så fint här i världen, ja kan bara inte tro att de kom från ingenstans !


Nää, nu ska ja sova ! Tack alla för en heeelt go helg verkligen ! ni e superbra mina vänner, <3 me like u mucho!

Utkast: Käregud va ...

Käregud va ja ränner runt !

I torsdas kväll sov jag från 23-01-45 dåå jag och Petronella, Caroline och Madde drog upp te Landvetter för att välkomna hem våra kära bruna medmänniskor från landet tjörn !

Mycket underbart att se våra goa kompisar igen efter att de har vandrat iväg te kreta i en hel vecka, without us. !
Vi drog
hem te Nella där det bjöds på frukost då kl va cirka 04.00 :) Mycket uppskattat, tror ja? haha jag uppskatta de iaf, sen drog tjörn sej hemmåt, och ja madde & pet gick på promenad, kom tebax te nella runt 5 taget, slappa framför teven, somnade på golvet i en halvimme och sen va de dags för mej att vakna och springa iväg te busseeen. De va RÖW kaaallt ute,.Usch inte okej !
Skolan va jätteroligt helt klart, hehe naat. Drog te stan och köpte present te Simon som vi skulle överraskningsfira ikväll på Rumpan bar. Vi köpte ett halsband och en t-shirt te han ! Riktigt najs. Kvällen blev kalas bra och maten smakade illa fint ! Vi blev ett gött gäng på 9 pers och Simon blev glad för presenten, om han inte bara sa så för att va snäll då... men de tror ja inte ;) Sen drog vi en snabb sväng te kyrkan där tonår va i full gång, vilket gjorde att vi drog hem till mej istället eftersom att mor & far inte va hemma.
Kaffiii åh kladdkaka bjöds de på och en efter en droppade folk in. Meeen va ja älskar att ha huset fullt av folk, de e så mysigt ! :) De blev ghostbusters (stavning?) kollande , kortspelning och även x antal övningar på att snärta till folk me en handduk, SPÄNNANDE !

NU efter cirka jättemånga sömnlösa timmar ska ja äntligen få lägga mej ner och vila mitt hjärnkontor som faktiskt har arbetat hårt de sista dygnet. Tro de eller ej (; Och imorgon kl 9.00 e de städning ala deeeeg in das kyrka såå n


Finallu,.....

Men heej å såå !

Nu har ja inte uppdaterat på snigel länge, men nu kmr ja igen!
Just nu sitter jag i skolan, närmare bestämt i datasalen och Nasrin mobbar mej för att ja inte visste va halo betydde på svenska , men de betyder tydligen gloria, men va 17 har ja för nytta av åh veta de ;D


Aah, sommarn har iaf vart snoor bra ! Verkligen helt kanon toppen, trots de sugiga vädret ! Men ja längtar verkligen te hösten nu, te vintern, te julen, att komma hem när mamma står åh bakar i köket och har på julsånger på högsta volym. och man bara kryper upp i soffan och känner värmen från kaminen och kollar på teve. De vill jag ska komma nu ! Och sedan har vi även lite smått planerat att dra en hel drös te hemsedal efter nyår typ, de hade vart heelt askalas kul !








Skriver la nån da snart igen ! För övrigt får ni ha de kalas as bra !

Nårra bra låttips :

In flames - Delight and angers
Bullet for my valentine - All these things ( i hate revolve around me )
Anberlin - The feel good drag
April Sixth - Dear angel


RSS 2.0