no. 57 Yeeeeaaah!

Okej, nu har jag bestämt mej för att stanna här på Götabro bibelskola ett heeeelt ÅR. Helt insane men GRYMT! Känns väldigt läskigt men samtidigt tror jag verkligen att det kmr bli ett riktigt bra år! fatta att man har schemalagd tid med Jesus . Hur många ggr i livet kmr man ha de lixom? najs e de!, Jag är iaf kvar här i typ en vecka till innnan det är dags att dra hem för nåra dars ledighet, så när jag kmr tebax hit så hade jag tänkt starta en annan blogg som handlar just om detta året. Så denna blogg is out of service så att säga. bara så ni vet eller nått ^^ !

Men återkommer me den andre bloggadressen senare.

roger ut. / RRRRRR

no. 56 tisda/onsdag.

Hejhallå!

Glömde blogga igår såå ja får skriva lite kort om vad vi gjorde igår, vi hade nämligen BIBELVANDRING genom gamla testamenten, så de va en snubbe här och gick igenom lite kort om allt som händer i GT, och till varje händelse/viktig person så fanns de rörelser, så vi hade 500 rörelser som vi lärde oss på 4 timmar, okej de va la inte riktigt 500 rörelser men ungefääär!, Jobbigt, men roligt ! (: sen hade vi de bara gött å gjorde inte allt för mkt. På kvällen hade vi bönegrupp , är ungefär 8-9 st i varje. Min grupp e awesome :) !!, seen drog jag fredrik patrik tobias & daniel te Mc Donalds!, Nattfika typ (;

Idag var de vanligt schema, har väl inte hänt jättemkt. Hade ioförsej sånglektion inför helgen då vi ska iväg till Habo, fre-sön! Ska bli kuuuul, å då ska vi uppträda på söndan tror ja de e , me 2 sånger. Kmr bli grymt :) sen har vi sprungit runt och lekt giftpilsleken. Den går ut på att en person får ögonkontakt med en annan och då skjuter en (luft)giftpil i den andres hals. Då får den som blir träffad dööö, alltså ramla ner på marken tills någon kmr och "drar ut pilen ur halsen". Man kan även skydda sej genom att hålla handen runt halsen så inga pilar kan komma dit ;) haha. MKT ROLIGT !!!


jaja hörs senare, pusspussbloggeeeeeen ^^


no. 55 Götabro bibelskola

cha cha bloggeeen he he he!

Joo, ja fick ett spontaninfall att jag ska blogga lite medan jag är här på Götabro. För er som inte vet vad Götabro var innan så har ni säkert listat ut det med tanke på rubriken här ovanför (: , (det är en bibelskola!) jag ska vara här i fyra veckor på en "intensivkurs" typ! men jag har nu vart här en vecka och känner redan att de är så sjukt himla grymt här så vem vet, jag kanske stannar ett heeeeelt år. wahoo!,

meeen för er som inte vill bli av med mej hemifrån kan jag ju lugna med att jag kmr hem i princip varje helg och att jag skall försöka få praktik i Göteborg dom 3 månaderna på vårterminen som vi skall ha praktik! sååå iprinciip så är jag bara borta fram tills jul kan la man säga!. så så va de med de!

Jag hade väl tänkt att dela med mej lite av vad som händer här borta och kanske dela med mej lite tankar och bibelord osv osv osv osv who knows! Följ min bloggibloggi så får du se va för spännande som kan ploppa uppppp jeeej!

Jag kan ju börja med att berätta vad vi har gjort idag då kanske!
Jo, vi hade sovmorgon idag, så vi började kl 10.00, fedt najs. Innan det gick jag och hade PA, personlig andakt. Det är 1 timmes personlig tid med Gud, man kan antingen spela musik, sjunga, be, läsa bibeln gå promenad elller  vad som passar en själv bäst. En timmes tid med Gud iaf. Känner redan efter en vecka hur väärt de verkligen är att ge Gud den tiden, och även fler timmar per dag. Kan rekommendera det starkt!
Sen va de frukost/fika, och halv 11 drar lektionerna igång. Idag hade vi 1a korinthierbrevet då vi går igenom hela 1a korinthierbrevet och diskuterar bit för bit vad som står. Väldigt intressant asså!,

Sen hade vi lunch och efter det var de dax för lektionen : Andaktsliv. Just nu är vi inne på BÖN, och olika slags böner, idag var det fokus på Jesu Böneliv, och när han bad. Han var t.ex i templet när han var ung å bad, och bad även under de jobbigaste tiderna i sitt liv , när han skulle korsfästas osv. De är intressant, och speciellt att man får slå upp ställen i bibeln och läsa det själv, inte bara höra på läraren som säger det. Väldigt bra :)

Jaa, å sen har vi vart lediga resten av dan! Först satt vi å käka å tjöta ett bra tag, sen drog vi ner te sällskapsrummet och körde bön & lovsång en gäng av oss. Riktigt göött och såååå äkta & enkelt verkligen! Härligt :)


nu ska jag iväg å kolla Idol en snutt å sen e de kvällsmat!

hihi, lägger in lite bilder sen kanske, annars skriver ja la imorn igen! Glid i friid, puss <3


RSS 2.0