29.10.09

Jag vet att du kanske tror att jag inte tänker på det alls, eller att jag helt ignorerar det. Men isåfall har du väldigt fel. Jag tänker på det mer än du tror, nästan för mycket. Jag vet inte vad jag vill, men på det senaste har jag tänkt på dej mer än någonsin.


Raggadish

Igår var jag i skolan i princip hela dagen, kom hem runt 5 tiden för att plugga, men det gick inte gör bra. Kl 7 åkte jag Petronella Filippa Matilda Jennifer Josef Johanna och Pokke in te stan för åh ha hejdå fika för nella. Hon åkte te USA imorse nämligen. Så vi drog te condeco åh fika åh tjöta en stund, sen drog nårra hem, bla jag.
Snackade med
Jejja , och måste bara säga att jag tkr om henne så galet mycket. Sån himla fin människa! Speciell och underbar på sitt egna lilla sätt. De gillar vi !



Och btw så har jag fixat Twilight + New Moon biljetter till den 19 November :D kommer bli så löjligt bra!


Idag skulle jag egentligen dratt te skolan halv 10, men jag tänkte att jag likaväl kunde göra uppgifterna hemma eftersom att vi hade fritt arbete, så nu ligger jag här i min säng och "pluggar" haha , nää men ja ska börja skriva klart nu så ja får de gjort. Sen drar jag te skolan runt halv 14 och kmr hem någon gång ikvl efter Junis, ska bowla me dom små sketungarna ikvl ;) de blir kul !

Ta hand om er <3

Hösten

Hösten e så tokigt mysig va! Alla hundratals olika färger, de dåliga vädret som gör att man får lov att stanna inne och bara mysa, även det underbart fina vädret som får hela skogen att bli som en stor vacker tavla, det är de som får mej att älska hösten så tok mkt, och även att hösten är början på nedräkningen till JUL ! :) Illa bra, snart är det redan höstlov och den kommer spenderas med min underbara Clara, och lite bil körning, och sedan massa chill me mina underbara vänner ! <3 Jag ska börja uppdatera mera , har gått på tok för lång tid sedan jag gjorde det nu men de ska de bli ändring på! (tror jag...)



Sköt om er ! <3 Pusss


RSS 2.0