Början av Juli

Okeej, har inte bloggat på ett tag nu, men har vart iväg en massa så har inte hunnit ! Sorry , :b ,
Först och främst så har jag fyllt myndig, och det firade ja me att åka ut på sjön åh schteka typ, sen grillade ja å nåra kompisar hemma hos mig ! Mysiigt :) Sen har jag jobbat lite också.

Den 2-5 Juli åkte jag och Linda till gullbranna på GullbrannaFestivalen ! och det va helt grymt, du skulle vart där ! (: , grymt bra band och mkt hääärliga människor !
 



När vi kom hem från GF så blev de en hel del kvällar på Hönö, där man bara flummade runt och hade allmänt trevligt med folk. Idag har jag vart på teorikurs och sedan har jag Linda och Emilia åkt in te stan för att träffa två trevliga män från inlandet! Vi fikade och försökte övertala dem att "missa" bussen, men dom bestämde sig för att åka hem. Men väl då så hade dom missat bussen xD så nu har vi dygnat hemma hos mig med dessa härliga människor och det är tack vare 4 filmer, redbull/monster dryck, te, mat och MIG :D hahaha snart ska vi in till stan och lämna små människorna samt byta dom mot Clara som kmr hit åh sover hos mig hela helgen :D , iiiiiiieh <3 ,. såå senare bär det av till Hönö with massa folk. och påtal om Hönö, så hörde jag att det hade hänt en olycka inatt på hönö/öckerö leden lr nått, och två utav personerna i bilen hade livshotande skador,. INTE okej , ja hoppas verklgien att allting blir bra med dom,. USCH för olyckor !!

Nu ska ja försöka väcka människorna här, dom ser ut som världens mongon typ. :b

Hörs later , puss <3

RSS 2.0