Kanske dax att uppdatera!

Nu har ja inte uppdaterat på jättelänge, och jag vet inte om ja kommer fortsätta uppdatera heller, men en uppdatering kommer NU iaf!

Som säkert massor av er har förstått så befinner ja mej just nu på hawaiii, och här är hur fint som helst. Åkte hit den 4e Januari, mellan landa i London och Los Angeles på väg ner. tog typ låååång tid å åka hit, men defenitivt värt de.

Första två veckorna bodde ja å nella på North Shore, ett favoritställe om ja får säga så. De är de bästa stället att surfa på i hela hawaiii, så därav vårt beslut att bo där. Vi surfade, sola å bada å lärde känna lite goa folk där borta. Absolut ett ställe att reekomendera för folk ! Och invårnarna där e snooor snälla, dom hjälper dej me va som helst om de skulle vara nåttt ! De tar typ 10 min me bil te Haleiwa som e närmsta stan. supermysig lite typ "cowboy"-stad typ känns de som. Perfect place!,.

Den 17 Januari kom Joachim Å Junte ner, två goa killkompisar från tjörn, och joina oss !
Sov en natt i Waikiki, för att sedan dra vidare te Big Island. En annan av Hawaiii öarna.
Där fanns inte göörmkt å göra, vi åkte helikopter runt ön ena dan, kosta pengar å inte ett öre mer. (SNORDYRT me andra ord!!!) , och åkte ut me en båt på valsafari, de va COOLT! såg svinstora valar hoppa å ha sej! Sen låg vi typ bara ve poolen å sola å bada typ. men de e ju så semster ska va right?!




Ja å nella i Caben vi hyrde på Maui, läs neranfööör.!

Den 26e Januari åkte vi till "Paradis"ön Maui som vi har hört från folk att den ska va. Hyrde en bil på denna ön, fick en chrysler CAB , te priset av en vanli bil, de va rätt najs! Åkte runt ön å käääärevärld va fin den är! hit MÅSTE ni åka om ni ska åka te hawaiii, åkte till andra sidan av ön, till !"Hana", de tog typ 5 timmar å köra för vägen e så himla kringelikrokig, men de e fin utsikt hela vägen så de går fort !, Där stanna vi å bada i ett vattenfall, de va GRYMT! Rekommenderar även detta staaarkt!.



Imorn , den 2e Februari ska vi åka tebax till Ohau, Waikiki och va där tills vi åker hem den 9e.
tiden har gått sjukt långsamt, samtidigt som den har gått himla snabbt. Jag längtar hem efter min goa pojkvän, men vill ändå stanna för här e så himla gööööött! jaaajaaa!

Nu har ni fått er lite att läsa, får se när nästa uppdatering kommer igen!, hihihiihhi
pöss å heej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0