Utkast: Käregud va ...

Käregud va ja ränner runt !

I torsdas kväll sov jag från 23-01-45 dåå jag och Petronella, Caroline och Madde drog upp te Landvetter för att välkomna hem våra kära bruna medmänniskor från landet tjörn !

Mycket underbart att se våra goa kompisar igen efter att de har vandrat iväg te kreta i en hel vecka, without us. !
Vi drog
hem te Nella där det bjöds på frukost då kl va cirka 04.00 :) Mycket uppskattat, tror ja? haha jag uppskatta de iaf, sen drog tjörn sej hemmåt, och ja madde & pet gick på promenad, kom tebax te nella runt 5 taget, slappa framför teven, somnade på golvet i en halvimme och sen va de dags för mej att vakna och springa iväg te busseeen. De va RÖW kaaallt ute,.Usch inte okej !
Skolan va jätteroligt helt klart, hehe naat. Drog te stan och köpte present te Simon som vi skulle överraskningsfira ikväll på Rumpan bar. Vi köpte ett halsband och en t-shirt te han ! Riktigt najs. Kvällen blev kalas bra och maten smakade illa fint ! Vi blev ett gött gäng på 9 pers och Simon blev glad för presenten, om han inte bara sa så för att va snäll då... men de tror ja inte ;) Sen drog vi en snabb sväng te kyrkan där tonår va i full gång, vilket gjorde att vi drog hem till mej istället eftersom att mor & far inte va hemma.
Kaffiii åh kladdkaka bjöds de på och en efter en droppade folk in. Meeen va ja älskar att ha huset fullt av folk, de e så mysigt ! :) De blev ghostbusters (stavning?) kollande , kortspelning och även x antal övningar på att snärta till folk me en handduk, SPÄNNANDE !

NU efter cirka jättemånga sömnlösa timmar ska ja äntligen få lägga mej ner och vila mitt hjärnkontor som faktiskt har arbetat hårt de sista dygnet. Tro de eller ej (; Och imorgon kl 9.00 e de städning ala deeeeg in das kyrka såå n


Kommentarer
Postat av: Frida

Synd att vi inte täffades i helgen! vi få ta igen det en annan helg:D

Kul att ni övade handduks smättninga.. gjode vi me!! lite små kul!:D

Kaaam

2009-09-15 @ 14:03:26
URL: http://fastfriday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0